Gestoffeerde oppervlakten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het reinigen van gestoffeerde oppervlakken op uw kantoor, school, of andere zakelijke omgeving? Zoek niet verder dan Misch Cleaning! Onze professionele en ervaren medewerkers hebben de expertise en de geavanceerde technologie in huis om zelfs de meest hardnekkige vlekken en vervuiling te verwijderen van tapijten, stoelen, banken en andere gestoffeerde oppervlakken. Voor de zakelijke markt bieden we allemaal verschillende diensten aan, waaronder het reinigen van: 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bij ons kunt u rekenen op volledige transparantie in onze werkwijze en eerlijk advies op maat. Onze prijzen zijn altijd helder en zonder verborgen kosten.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via telefoon en WhatsApp op 0640202497 of u kunt het contactformulier invullen om een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Voordelen van het professioneel en zakelijk reinigen

01

Weer een verzorgde werkplek en uitstraling

De eerste indruk is vaak de belangrijkste en de ingang van uw bedrijf is daarbij cruciaal. Schone meubels en tapijten geven gelijk een positieve uitstraling aan uw bedrijf. Bovendien dragen schone vergaderruimten, waar u bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken voert of potentiële klanten ontvangt, bij aan een professionele uitstraling. Bij Misch Cleaning begrijpen we dat ieder bedrijf een positieve en professionele indruk wil achterlaten bij zowel (potentiële) klanten als medewerkers.

02

Kostenbesparend

Regelmatige reiniging van kantoormeubilair, taxi-, trein- en buszetels is niet alleen belangrijk voor de hygiëne, maar kan ook zorgen voor een langere levensduur van het meubilair. Door het meubilair goed te onderhouden en tijdig te reinigen, kan de afschrijving van het meubilair worden uitgesteld en kunnen onnodige kosten worden bespaard.

Bij Misch Cleaning maken we gebruik van professionele reinigingstechnieken die zelfs de meest hardnekkige vlekken uit stoelen, banken en tapijten kunnen verwijderen. Onze ervaren en vakbekwame medewerkers weten precies welke aanpak het beste werkt voor verschillende soorten vlekken en materialen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat de reiniging gebeurt op een moment dat het u het beste uitkomt, zodat u geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Zo kunt u zich blijven focussen op uw werk en klanten, terwijl uw meubilair er weer als nieuw uitziet.

03

Impact op het binnenklimaat

Een schoon kantoor is niet alleen prettig om in te werken, het draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Dagelijkse reiniging van het kantoor is daarbij vanzelfsprekend, maar de meubels worden vaak vergeten. En dat is zonde, want uit onderzoek blijkt dat schone banken, stoelen en tapijten een positieve sfeer creëren en het ziekteverzuim kunnen terugdringen.

Heeft uw bedrijf nog geen vaste schoonmaakpartner? Klik hier

''

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bereiken wij altijd het maximale effect. Dit doen wij door onze kennis van elk stoftype te delen, u hier over te adviseren en vooral niet met een ”uurprijs” te werken. Hierdoor kunnen wij de tijd nemen zonder dat u hiervoor betaalt!

Ook werken wij met de best geteste apparaten en reinigingsmiddelen.”

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!