Gestoffeerde oppervlakten

Voor de zakelijke markt stellen wij een breed scala aan diensten ter beschikking, waaronder de reiniging van diverse oppervlakken zoals banken, stoelen, tapijten, vloerbedekkingen, trappen en bureaustoelen, vergaderstoelen, bioscoopstoelen, bus- en treinstoelen, loungebanken en nog veel meer.

Zonnepanelen | Ramen | Beplating

Naast het reinigen van gestoffeerde oppervlakten bieden we ook professionele reinigingsdiensten voor uw zonnepanelen, ramen en beplating. Onze expertise en hoogwaardige apparatuur zorgen voor een grondige en efficiënte reiniging van al uw oppervlakken. Neem gerust een kijkje tussen onze diensten om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Periodieke schoonmaak

Onze professionele schoonmakers staan klaar om uw ruimtes op regelmatige basis te reinigen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Of het nu gaat om kantoren, restaurants, scholen of andere gebouwen, wij bieden periodieke schoonmaakdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze flexibele planning maakt het mogelijk om de schoonmaakwerkzaamheden af te stemmen op uw schema, zodat u zo min mogelijk wordt gehinderd.

Heeft u een bouwbedrijf? Klik dan op de button! 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Alles is bespreekbaar!