Zakelijk

Zakelijk reinigen

Voor de zakelijke markt bieden we allemaal verschillende diensten waaronder het reinigen van banken, stoelen, tapijt, vloerbedekking, trappen maar ook bureaustoelen, vergaderstoelen, bioscoopstoelen, bus/treinstoelen, loungebanken etc.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn volledig transparant in onze werkwijze, leggen deze graag aan u uit en geven u advies waar nodig. Bij ons heeft u altijd een eerlijke prijs.

Mocht u vragen hebben. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 0640202497 of vul het contact formulier in om een offerte aan te vragen.

Voordelen van het professioneel en zakelijk reinigen

Wist u dat er verschillende voordelen hangen aan het laten reinigen + impregneren van het door u gekozen object.

1. Weer een verzorgde werkplek en uitstraling

De eerste plek waar mensen binnen komen is de ingang, schone meubels en een schoon tapijt geven daardoor gelijk een positieve uitstraling mee. Een vergaderruimte waar u bijvoorbeeld sollicitatie gesprekken voert of een potentiële klant ontvangt moet er ook schoon uit zien!

Ieder bedrijf wil een positieve en professionele indruk achterlaten bij zowel (potentiële) klanten als de medewerkers.

2. Kosten besparend

Het regelmatig reinigen van kantoormeubilair of taxi/trein/bus zetels zorgt voor een langere levensduur! De afschrijving van het meubilair kan dan over een langere periode plaats vinden waarmee ook de investeringen later plaats vinden.

Zelfs wanneer het meubilair zoals stoelen, banken en tapijt bijvoorbeeld koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken en noem maar bevatten is er zelfs een oplossing te vinden en kan het gewoon door ons gereinigd en beschermd worden!

3. Impact op het binnenklimaat

Uw kantoor wordt waarschijnlijk dagelijks gereinigd. Vaak worden de reiniging van dagelijks gebruikt meubilair zoals banken, stoelen en het tapijt vergeten. Er zijn al diverse onderzoeken geweest die hebben bewezen dat een net kantoor er voor zorgt dat er minder ziekteverzuim is en meer positiviteit met zich mee brengt.

Kortom, het reinigen van meubilair zoals banken, stoelen tapijt etc zou een vast onderdeel van uw onderhouds- en reinigingsschema moeten worden.

''

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bereiken wij altijd het maximale effect. Dit doen wij door kennis van elk stoftype te hebben, u hier over adviseren en vooral niet met een ‘uurprijs’ te werken waardoor wij de tijd kunnen nemen zonder dat u hiervoor betaald! Ook werken wij met de best geteste apparaten/reinigingsmiddel. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken! 

Heeft u een bouwbedrijf? Klik dan op de button! 

Offerte aanvraag