Ozonbehandeling

Ozonbehandeling

Bij een ozon behandeling wordt er een ozon generator in uw auto neergezet. De generator genereert ozon terwijl de airconditioning aanstaat en de motor van de auto draait. De ozon verspreidt zich door de auto en neutraliseert 100% alle geuren en/of bacteriën. Denk hierbij aan hondengeuren, braaksel geur, geur door weersomstandigheden en allerlei andere nare geuren. Uw auto ruikt na de behandeling weer volledig neutraal!

Hoe werkt de ozonbehandeling?

Hiervoor hebben wij uw auto nodig op onze locatie in Enschede. Wij kunnen deze voor u ophalen/terugbrengen, maar u mag hem natuurlijk ook zelf afleveren! U bent uw auto nooit langer kwijt dan een aantal uur. Onze ozon specialist behandelt uw auto volgens de Europese ozon normen.

Bij de ozonbehandelingen komen een aantal dingen kijken, zoals het verwijderen van eten/drinken/planten etc. uit de auto. Wij vertellen u hier graag meer over bij het maken van een afspraak.

Mocht u een nare geur hebben in een bepaalde kamer in uw huis bijvoorbeeld, kunnen wij ook hier een behandeling uitvoeren. Stuur ons gerust een bericht om de mogelijkheden te bespreken!