Autoreiniging

Dieptereiniging autobekleding

Bij Misch Cleaning bieden wij de perfecte oplossing voor vlekken, onaangename geuren en vuile stoelen in uw auto. Onze professionele behandeling zorgt ervoor dat uw bekleding weer als nieuw is.

Met behulp van geavanceerde sproeiextractie/stoomtechnieken behandelen we zorgvuldig zowel de bekleding als de matten. Deze dieptereiniging zorgt ervoor dat al het vuil effectief wordt verwijderd, waardoor uw bekleding weer fris en schoon aanvoelt. Maar daar houdt het niet op. Om ervoor te zorgen dat uw bekleding optimaal beschermd blijft, wordt deze direct na de reiniging geïmpregneerd. Dit biedt een langdurige bescherming tegen toekomstige vlekken en vuil.

Geef uw auto de verfrissing die het verdient en vertrouw op onze expertise. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw auto weer laten stralen!

Interieur pakket

Hierbij wordt de rest interieur van het interieur in showroomstaat gebracht. De volgende onderdelen worden behandeld:

– Grondig stofzuigen

– Stuurwiel behandelen + conserveren

– Kunststofdonderdelen reinigen + voeden

– Binnenkant ramen reinigen

– Airco/verwarming doorluchten (nare geuren)

– Alle overige delen zoals pedalen/opbergvakjes etc. reinigen

Exterieur pakket

Nadat we het interieur hebben aangepakt, kunnen we direct doorgaan met de verzorging van uw exterieur. We beginnen altijd met het ontijzeren van uw velgen om ze later in het proces perfect schoon te krijgen.

Daarna wordt uw auto afgespoten om het grootste vuil te verwijderen. Vervolgens wordt uw auto zorgvuldig met de hand gewassen om alle achtergebleven vuil te verwijderen en uw velgen grondig te poetsen.

We maken gebruik van onze speciale car shampoo, die een prachtige glans achterlaat op de lak. Daarna spoelen we uw auto opnieuw af, zodat deze perfect schoon is. Maar we zijn nog niet klaar!

Nu is het tijd om de auto zorgvuldig droog te maken, zodat er geen waterdruppels op de lak opdrogen. Vervolgens wordt er handmatig een beschermende waxlaag aangebracht en uitgesmeerd, om uw lak te beschermen tegen steenslag, vogelpoep en allerlei andere soorten vuil voor een periode van ongeveer 3 maanden.

Daarna voeden we de (kunst)stofdelen aan de buitenkant van uw auto, zodat ze weer een mooie zwarte kleur krijgen en het doffe grijze effect verdwijnt.

Als laatste brengen we een voedende coating aan op uw banden, waardoor ze een mooie matte uitstraling krijgen en uitdroging wordt voorkomen. Dit verlengt de levensduur van uw banden.

Mochten we tijdens dit gehele proces kleine krassen tegenkomen, polijsten we deze direct. Dit is uiteraard inbegrepen in de prijs, zodat u met een gerust gevoel weer in uw auto stapt.

Laat uw auto stralen en geniet van een prachtig verzorgd exterieur na onze uitgebreide behandeling.

polo

Al deze pakketten worden uitgevoerd op onze locatie in Enschede. De meeste auto’s worden afgeleverd en opgehaald zodra ze klaar zijn. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto binnen de stad Enschede kosteloos op te halen en weer bij u af te leveren.

Als u alleen komt voor een dieptereiniging van de bekleding of een leerbehandeling, bent u van harte welkom om plaats te nemen in onze comfortabele wachtruimte. Hier kunt u ontspannen terwijl wij uw auto met zorg behandelen.

Wij streven ernaar om uw bezoek aan onze locatie zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Laat ons uw auto verzorgen terwijl u geniet van een rustmoment in onze wachtruimte.

Leerbehandeling

Heeft uw auto bekleding van leer of een leren stuur? Dan is ook dit onderdeel van uw auto toe aan onderhoud!

Huidvet en -olie kunnen zich aan het leer hechten, waardoor het een glimmende uitstraling krijgt. Origineel hoort leer echter een matte afwerking te hebben.

Bij ons beginnen we met een grondige reiniging door middel van een hete stoomreiniging. Hiermee verwijderen we alle oliën en vetten van het leer, zodat het weer heerlijk fris aanvoelt. Dit is vooral ideaal als u bijvoorbeeld een tweedehandsauto heeft gekocht. Vervolgens behandelen we het leer met een conserveringsmiddel, waardoor het zijn matte uitstraling en bescherming weer terugkrijgt. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat het leer niet uitdroogt, waardoor slijtage zoals scheurtjes minder snel ontstaan.

Hoewel we geen leerherstelwerkzaamheden uitvoeren, zorgen we er wel voor dat u na onze behandeling hier niet meer naar op zoek hoeft te gaan!

Geef het leer van uw auto de aandacht die het verdient en laat het stralen na onze professionele behandeling.

Ozonbehandeling

Ozonbehandeling

Geniet van een verfrissende ozonbehandeling voor uw auto bij ons in het bruisende Enschede! Kies gemakkelijk voor het ophalen en terugbrengen van uw auto door ons, of breng hem zelf naar ons toe. Binnen één dag is uw auto weer klaar, zodat u snel kunt genieten van een frisse en schone wagen.

Onze ervaren ozon specialist werkt volgens de hoogste Europese ozon normen, wat garant staat voor een grondige reiniging. Tijdens de behandeling worden alle stappen zorgvuldig doorlopen, inclusief het verwijderen van etensresten, dranksporen, plantenresten en meer. Maak een afspraak en wij vertellen u graag alle details over onze behandelingen.

Laat uw auto weer stralen en maak vandaag nog een afspraak voor een revitaliserende ozonbehandeling!

Hoe werkt de ozonbehandeling?

Tijdens onze ozonbehandeling plaatsen we een geavanceerde ozon generator in uw auto. Terwijl de airconditioning aan staat en de motor draait, genereert deze generator ozon. De ozon verspreidt zich door de hele auto en zorgt ervoor dat maar liefst 100% van alle geuren en bacteriën geneutraliseerd worden. Denk hierbij aan onaangename hondengeuren, nare geuren van braaksel, geuren veroorzaakt door weersomstandigheden en allerlei andere vervelende geurtjes. Na de behandeling zal uw auto weer volledig neutraal ruiken, alsof er nooit een onaangename geur aanwezig is geweest!

Laat uw auto weer fris en aangenaam ruiken door te kiezen voor onze doeltreffende ozonbehandeling. U zult versteld staan van het resultaat!

Mocht u een nare geur hebben in een bepaalde kamer in uw huis, kunnen wij ook hier een behandeling voor uitvoeren. Stuur ons gerust een bericht om de mogelijkheden te bespreken!