Autoreiniging

Dieptereiniging autobekleding

Indien er vlekken in de bekleding zitten, de bekleding een nare geur heeft of de stoelen van uw auto een opfrisbeurt nodig hebben om het vuil te verwijderen, kunnen wij dit behandelen. De bekleding en de matten worden behandeld met een dieptereiniging doormiddel van sproeiextractie/stoom. Dit trekt al het vuil uit uw zetel waarna de bekleding meteen geïmpregneerd wordt voor optimale bescherming.

Interieur pakket

Hierbij wordt de rest interieur van het interieur in showroomstaat gebracht. De volgende onderdelen worden behandeld:

– Grondig stofzuigen

– Stuurwiel behandelen + conserveren

– Kunststofdonderdelen reinigen + voeden

– Binnenkant ramen reinigen

– Airco/verwarming doorluchten (nare geuren)

– Alle overige delen zoals pedalen/opbergvakjes etc. reinigen

Exterieur pakket

Na het aanpakken van het interieur, kunnen we meteen doorgaan met uw exterieur. We beginnen altijd met het ontijzeren van uw velgen om deze later in het proces perfect schoon te krijgen.

Hierna wordt uw auto afgespoten om het meeste vuil te verwijderen. Daarna wordt uw auto handmatig gewassen om het achtergebleven vuil te verwijderen en uw velgen grondig te poetsen.

Ook gebruiken we onze car shampoo die een mooie glans achter laat op de lak. Hierna is het weer tijd om uw auto af te spoelen zodat deze perfect schoon is. That’s it? Nee nog lang niet!

Nu is het tijd om de auto af te drogen zodat de waterdruppels niet opdrogen op de lak. Hierna wordt er handmatig een waxlaag aangebracht en uitgesmeerd om uw lak te beschermen tegen steenslag, vogelpoep en allerlei ander soorten vuil voor de duur van +/- 3 maanden.

Hierna worden de (kunst)stofdelen aan het exterieur van uw auto gevoed waardoor deze weer een mooie zwarte kleur krijgen en het ”doffe grijze effect” verdwijnt.

Als laatste wordt er een voedende coating aangebracht op uw banden, dit zorgt ervoor dat uw banden een mooie matte look krijgen. Ook voorkomt dit uitdroging van uw banden. Dit verlengt de levensduur van uw banden.

Mochten we tijdens dit hele proces kleine krassen tegen komen, polijsten we dit meteen. Dit zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen, zolang u maar met een fijn gevoel weer in uw auto stapt.

Al deze pakketten worden uitgevoerd bij ons op locatie in Enschede. De meeste auto’s worden afgeleverd en weer opgehaald wanneer deze weer klaar staat. Ook bieden wij aan om binnen de stad Enschede uw auto kosteloos op te halen en weer bij u af te leveren. Komt u alleen voor een dieptereiniging van de  bekleding of een leerbehandeling? Neem dan gerust plaats in onze wachtruimte.

Leerbehandeling

Is uw autobekleding of stuur van leer? Ook dit heeft onderhoud nodig!

Huidvet en huidolie hechten zich aan het leer waardoor het gaat glimmen. Leer hoort origineel een matte afwerking te hebben.

Wij reinigen eerst doormiddel van een hete stoomreiniging. Hiermee halen we alle oliën en vetten van uw leer af. Lekker fris! Vooral als u uw auto bijvoorbeeld tweede hands heeft gekocht. Hierna conserveren wij uw leer waardoor uw leer weer de matte uitstraling en bescherming krijgt. Ook droogt uw leer zo niet uit waardoor er minder snel slijtage ontstaat, denk aan scheuren etc.

Wij doen niet aan leer herstel werk, maar wij zorgen ervoor dat u na onze behandeling hier niet meer op zoek naar hoeft te gaan! 

Ozonbehandeling

Ozonbehandeling

Bij een ozonbehandeling wordt er een ozon generator in uw auto neergezet. De generator genereert ozon terwijl de airconditioning aanstaat en de motor van de auto draait. De ozon verspreidt zich door de auto en neutraliseert 100% van alle geuren en/of bacteriën. Denk hierbij aan hondengeuren, braakselgeur, geur door weersomstandigheden en allerlei andere vervelende geuren. Uw auto ruikt na de behandeling weer volledig neutraal!

Hoe werkt de ozonbehandeling?

Voor een ozonbehandeling hebben wij uw auto nodig op onze locatie in Enschede. Wij kunnen deze voor u ophalen/terugbrengen, maar u mag hem natuurlijk ook zelf afleveren! U bent uw auto nooit langer dan een dag kwijt. Onze ozon specialist behandelt uw auto volgens de Europese ozon normen.

Bij de ozonbehandelingen voeren wij verschillende handelingen uit, zoals het verwijderen van eten/drinken/planten etc. uit de auto. Wij vertellen u hier graag meer over bij het maken van een afspraak.

Mocht u een nare geur hebben in een bepaalde kamer in uw huis, kunnen wij ook hier een behandeling voor uitvoeren. Stuur ons gerust een bericht om de mogelijkheden te bespreken!