Autoreiniging

Dieptereiniging autobekleding

Indien er vlekken in de bekleding zitten, de bekleding een nare geur heeft of de stoelen een opfrisbeurt nodig hebben om het vuil te verwijderen, kunnen wij dit behandelen. De bekleding + matten worden behandeld met een dieptereiniging doormiddel van sproeiextractie/stoom. Dit trekt al het vuil uit de zetels, hierna wordt de bekleding meteen geïmpregneerd voor optimale bescherming.

Interieur pakket

Hierbij wordt de rest interieur van het interieur in showroom staat gebracht. De volgende onderdelen worden behandeld:

– Grondig stofzuigen

– Stuurwiel behandelen + conserveren

– Kunststofdonderdelen reinigen + voeden

– Binnenkant ramen reinigen

– Airco/verwarming doorluchten (nare geuren)

– Alle overige delen zoals pedalen/opbergvakjes etc. reinigen

Exterieur pakket

Na het aanpakken van het interieur, kunnen we meteen doorgaan met uw exterieur. We beginnen altijd met het ontijzeren van uw velgen om deze later in het proces perfect schoon te krijgen.

Hierna wordt uw auto eerst afgespoten om het meeste vuil te verwijderen, daarna wordt uw auto handmatig gewassen om het achtergebleven vuil te verwijderen en uw velgen grondig te poetsen.

Ook laat onze car shampoo een mooie glans achter op de lak. Hierna is het weer tijd om uw auto af te spoelen, zodat deze perfect schoon is. That’s it? Nee nog lang niet!

Nu is het tijd om de auto af te drogen zodat de waterdruppels niet opdrogen op de lak. Hierna wordt er handmatig een waxlaag aangebracht en uitgesmeerd om uw lak te beschermen tegen steenslag, vogelpoep en allerlei ander soorten vuil, voor de duur van +/- 3 maanden. Hierna worden de kunstofdelen aan het exterieur van uw auto gevoed waardoor deze weer een mooie zwarte kleur krijgen en het ‘doffe grijze’ verdwijnt. Als laatste wordt er een voedende coating aangebracht op uw banden, dit zorgt ervoor dat uw banden een mooie matte look krijgen. Ook drogen uw banden hierdoor niet uit. Dit verlengt de levensduur van uw banden aanzienlijk! Mochten we tijdens dit hele proces kleine krassen tegen komen, polijsten we dit meteen! Dit zit natuurlijk bij de prijs in, zolang u maar met een fijn gevoel weer in uw auto stapt.

Leerbehandeling

Voor een leerbehandeling verwijzen wij u graag door naar de pagina voor leerbehandeling

Al deze pakketten worden uitgevoerd bij ons op locatie in Enschede, de meeste auto’s worden afgeleverd en weer opgehaald wanneer deze weer klaar staat. Ook bieden wij voor de stad Enschede aan uw auto kosteloos op te halen en weer bij u af te leveren. Komt u alleen voor een dieptereiniging bekleding/leerbehandeling? Neem dan gerust plaats in onze wachtruimte